Ochrana osobních údajů

Provozovatel webu

Bc. Petra Holubová
Jeřmanická 497/20
463 12 Liberec
IČ: 74713388
Zapsaná v živnostenském rejstříku u úřadu v Liberci
Nejsem plátce DPH.

č. účtu: 670100-2207060069/6210

Osobní údaje, které jsou získávány během návštěvy těchto webových stránek, jsou zpracovávány v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.
Dělám vše proto, abych vámi svěřené údaje zabezpečila proti manipulaci, ztrátě, zničení či zásahu nepovolaných osob.
 

Rozsah zpracovávaných údajů

Při návštěvě našich stránek je zaznamenávaná standardním způsobem IP adresa, přidělená vaším poskytovatelem, www stránka, z které přicházíte, jednotlivé navštívené stránky mého webu a datum a délku vaší návštěvy. Webové stránky používají cookies (více o cookies a o možnosti jejich blokování najdete zde).
Další osobní údaje (jméno, email atd.) jsou zaznamenány jen v případě, že je sdělíte sami v rámci registrace na webu, nákupu produktů, soutěží nebo vyplnění formulářů a anket.
 

Právo na informace

Informace o tom, zda a jaké osobní údaje mám o vás zaznamenané, získáte dotazem na email pruvodkynenaceste@pruvodkynenaceste.cz. Pokud by navzdory veškeré snaze o správnost údajů a aktuálnost byly zaznamenány nesprávné informace, na požádání je opravím. Na výše uvedený email můžete zasílat veškeré podněty nebo stížnosti, související s ochranou osobních údajů.
 

Souhlas

Přihlášením k odběru novinek, stažením produktu zdarma, nákupem nebo jiným zadáním osobních údajů dává vyplňující souhlas se zpracováním osobních údajů prostřednictvím zpracovatele pro marketingové účely a obchodní sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., a to na dobu do odvolání souhlasu.
Zároveň registrovaný uděluje souhlas s tím, aby mu provozovatel zasílal informace o
připravovaných akcích a nabídce svých obchodních partnerů.
Souhlas je udělen následujícím subjektům:
Bc. Petra Holubová, Jeřmanická 497/20, 463 12 Liberec (fyzická osoba)
Bc. Petra Holubová, Jeřmanická 497/20, 463 12 Liberec, IČ: 74713388
Ing. Martin Holub, Jeřmanická 497/20, 463 12 Liberec
 

Odvolání souhlasu

Souhlas se zpracováním osobních údajů je možné odvolat prostřednictvím tlačítka „odhlásit“ v každém zaslaném emailu, případně písemně na email pruvodkynenaceste@pruvodkynenaceste.cz.

Průvodkyně na Cestě
Sledujte mě

Průvodkyně na Cestě

Petra Holubová vystudovala fyzioterapii na Univerzitě Palackého. Od roku 2006 se zabývá alternativní medicínou, osobním rozvojem, motivací, meditacemi a vztahy.
Průvodkyně na Cestě
Sledujte mě